George Ţucudean a declarat, marţi seară, că speră ca România să aibă un pic de noroc la tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European. El a precizat însă, la Pro TV, că tricolorii nu vor avea probleme dacă vor avea în continuare această atitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţucudean a menţionat că echipa României a avut mai mulre ocazii de a marca la meciul cu Muntenegru.

“A fost noroc. Dacă nu dădeam la poartă nu dădeam gol. Mă bucur că am marcat şi că am câştigat. Păcat că nu ne ajută celelalte rezultate, dar şi aşa cred că am făcut un joc bun. Per total am făcut o campanie foarte bună. Noi sperăm să avem un pic de noroc la tragerea la sorţi, dar chiar şi din urna a treia întâlneam echipe bune la tragere. Deci nu contează, dacă vom avea această atitudine va fi bine. La ce oportunităţi de a înscrie am avut cred că dacă era trei patru la zero nu se supără nimeni. În preliminarii nu există adversari slabi. Totul depinde de noi, de atitudinea pe care o vom avea”, a declarat jucătorul.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Muntenegrului, în ultima etapă a grupei 4 a Diviziei C din Liga Naţiunilor şi a încheiat grupa pe locul doi. Pe primul loc a terminat Serbia, care a promovat în Divizia B a competiţiei.

La Podgorica, golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 44, cu un şut din afara careului.

Ciprian Tătăruşanu a apărat, în minutul 72, un penalti executat de Jankovic, acordat pentru o intervenţie a lui Săpunaru la Mugosa.

În minutul 87, Kosovic a trimis mingea în poarta apărată de Tătăruşanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.