Antrenorul echipei Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a declarat, marţi, că este trist că lucrurile nu au mers pentru Sadio Mané la clubul bavarez, dar germanul consideră că plecarea acestuia a fost "cea mai bună soluţie".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacantul senegalez, care a ajuns la Bayern Munchen în urmă cu doar 12 luni, se va alătura numărului tot mai mare de jucători care se îndreaptă spre Arabia Saudită, el urmând să semneze cu Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, într-o tranzacţie în valoare de 37 de milioane de euro.

"Este evident că nu l-am exploatat la potenţialul său maxim, ceea ce este treaba şi responsabilitatea mea, dar în această situaţie particulară a fost cea mai bună soluţie", a declarat Thomas Tuchel, antrenorul clubului bavarez.

"Am avut o îmbrăţişare mare, lungă şi amândoi am fost de acord că nu ne place ce se întâmplă acum, dar credem că este cel mai bine în această situaţie", a spus antrenorul lui Bayern.

"Uneori, lucrurile nu se rezolvă aşa cum îşi doreşte toată lumea. La nivel uman, am avut întotdeauna o relaţie foarte bună cu el şi aşa va rămâne", a subliniat Tuchel. "Înţeleg perfect că se simte rănit şi nici eu nu m-aş simţi fericit dacă s-ar întâmpla astfel de lucruri", a adăugat el.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.