Antrenorul Thomas Tuchel a declarat că, la cum joacă în acest moment echipa lui, Chelsea, nu mai are şanse de calificare în semifinalele Ligii Campionilor după 1-3 cu Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(n.r. - dacă mai are Chelsea şanse de calificare) În acest moment, nu. Trebuie să ne regăsim nivelul. De la pauza internaţională nu ştiu unde este. Prima repriză a fost o repetare a celei de-a doua împotriva formaţiei Brentford (n.r. - meci pierdut cu 1-4), dar acum eram în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Nu te poţi aştepta la un rezultat bun cu o astfel de prestaţie. Deocamdată trebuie să ne gândim la meciul cu Southampton de sâmbătă, nu la returul de pe Bernabeu, pentru că altfel nu luăm niciun un punct. Nu prea am o explicaţie (n.r. - despre aceste două înfrângeri la rând). Am rămas cu o serie lungă de victorii, am avut o echipă foarte competitivă. Este alarmant să primeşti şapte goluri în două meciuri. Dacă nu ne punem repede capul la loc, nu vom câştiga la Southampton şi nu vom avea nicio şansă la retur", a declarat Tuchel.

Chelsea a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de Real Madrid, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.