Tricoul cu numărul 14, purtat de Patrick Ekeng, va fi retras de la echipa Dinamo, au anunţat, sâmbătă, oficiali ai grupării dinamoviste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Plânge toată suflarea dinamovistă, plânge toată ţara, plânge fotbalul peste tot în lume. Patrick a plecat dintre noi, lăsând în urmă o soţie, o fetiţă superbă, o familie numeroasă în Camerun şi milioane de oameni marcaţi de încă o tragedie pe un teren de fotbal. A plecat din Ştefan cel Mare şi cu numărul 14, retras pentru totdeauna. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!", a scris ofiţerul de presă al FC Dinamo, Ionel Culina, pe Facebook.

Patrick Ekeng a jucat la Dinamo din ianuarie şi a evoluat cu numărul 14. El a marcat un singur gol pentru Dinamo, în meciul cu Steaua, din returul semifinaleelor Cupei României.

Ekeng avea 26 de ani şi a murit, vineri seară, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul. El era căsătorit şi avea o fetiţă de aproape doi ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.