Cel mai mare tricou din lume - „Tricou de Uriaş” - care marchează stabilirea unui nou record mondial acreditat de Guinness World Records, a fost prezentat, sâmbătă, pe stadionul din Complexul Sportiv Naţional "Arcul de Triumf".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Acţiunea, sincronizată cu Ziua Pământului, este organizată de mai mulţi iniţiatori privaţi, cu sprijinul Rugby Romania şi a Complexului Sportiv Naţional "Arcul de Triumf" , fiind un îndemn la responsabilitate faţă de mediu.

Realizat exclusiv din material plastic reciclat, provenit de la peste 250.000 de PET-uri, Tricoul de Uriaş are dimensiunile unui stadion de rugby şi cântăreşte aproximativ 4 tone. Pentru fabricarea, transportul, manipularea şi desfăşurarea tricoului au fost implicaţi croitori şi transportatori profesionişti şi peste 150 de voluntari.

"Tricou de uriaş" îndeamnă la un comportament responsabil faţă de natură, faţă de resursele ei şi de semeni. Sportul poate şi trebuie să fie permanent un exemplu de conduită", a afirmat ministrul Sportului, Eduard Novak.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.