Tricolorii Under 21 au fost vizitaţi de ambasadorul României în Danemarca, Alexandru Grădinar. Acesta a venit special de la Copenhaga pentru a-i întâlni pe jucători, iar diseară se va afla în tribunele stadionului din Aalborg pentru a-i susţine pe aceştia, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La şedinţa tehnică din această dimineaţă, organizatorii au anunţat că se aşteaptă la o asistenţă de aproximativ 2.000 de spectatori. Dintre aceştia, conform estimărilor, 10% se crede că vor fi români stabiliţi în Danemarca. Intrarea este liberă la meciul din această seară. Capacitatea totală a stadionului din Aalborg este de 13.700 de locuri.

Marţi dimineaţă, după micul dejun, selecţionerul Mirel Rădoi i-a lăsat pe jucători să se relaxeze timp de o oră la un centru comercial din apropiere.

La şedinţa tehnică s-au decis culorile în care vor evolua cele două formaţii în partida de diseară. Astfel, Danemarca va juca în roşu, iar România în galben.

Meciul este programat la ora 19.30, la Aalborg, şi este primul al tricolorilor under 21 în preliminariile Campionatului European din 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.