Treizeci de suporteri ai echipei Dinamo Zagreb, care au fost plasaţi în arest preventiv în urma uciderii unui suporter al AEK Atena la 7 august, au fost eliberaţi şi urmează să fie expulzaţi din Grecia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit judecătorilor de instrucţie, "nu s-a găsit nicio dovadă care să facă legătura între aceste persoane şi uciderea" lui Michalis Katsouris, 29 de ani, care a fost înjunghiat în timpul unor ciocniri violente între suporterii celor două echipe înaintea  meciului din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor de la Atena.

Aceştia vor fi eliberaţi pe o cauţiune de 1.000 de euro şi vor avea interdicţie de a intra în Grecia.

Aceste treizeci de persoane se numără printre cei aproximativ o sută de suporteri croaţi suspectaţi de apartenenţă la Bad Blue Boys, huliganii lui Dinamo Zagreb, care au fost arestaţi şi plasaţi în arest preventiv în noaptea de 7 spre 8 august.

Alţi 65 de membri ai acestui grup au solicitat, de asemenea, să fie eliberaţi. Toţi sunt acuzaţi de comiterea de "explozii", "violenţe" şi "vătămări corporale periculoase".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.