Tragerea la sorţi pentru turneul final al Cupei Mondiale din Qatar va avea loc la Doha Exhibition and Convention Center (DECC), vineri, de la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cafu (Brazilia), Lothar Matthäus (Germania), Ali Daei (Iran), Bora Milutinovic (Serbia/Mexic), Jay-Jay Okocha (Nigeria), Rabah Madjer (Algéria), Tim Cahill (Australia) şi Adel Ahmed Malallah (Qatar) vor efectua tragerea la sorţi la ceremonia ce va fi prezentată de Carli Lloyd, Jermaine Jenas şi Samantha Johnson.

La ceremonie vor fi prezenţi 2.000 de invitaţi.

 

Urnele sunt următoarele:

Urna 1

Brazilia, Belgia, Franţa, Argentina, Anglia, Spania, Portugalia, Qatar

Urna 2

Mexic, Olanda, Danemarca, Germania, Uruguay, Elveţia, SUA, Croaţia

Urna 3

Senegal, Iran, Japonia, Maroc, Serbia, Polonia, Coreea de Sud, Tunisia

Urna 4

Ţara Galilor sau Ucraina sau Scoţia, Arabia Saudită, Ghana, Camerun, Ecuador, Canada, Peru sau Emiratele Arabe Unite sau Australia, Costa Rica sau Noua Zeelandă

Cele 32 de echipe vor fi împărţite în opt grupe de câte patru.

În Europa, două meciuri programate în iunie vor stabili ultima formaţie calificată. FIFA a amânat pentru luna iunie meciul Scoţia - Ucraina de pe traseul A al play-off-ului pentru Cupa Mondială din Qatar. Învingătoarea acestui joc va întâlni, tot în iunie, Ţara Galilor, iar învingătoarea va merge la turneul final.

Costa Rica, locul 4 în zona Concacaf, va participa la un baraj intercontinental în care va întâlni reprezentanta Oceaniei, Noua Zeelandă.

Peru, locul 5 în preliminariile sud-americane, va juca, în 13 sau 14 iunie, în Qatar, un meci de baraj pentru biletele la turneul final, cu câştigătoarea fazei a patra a preliminariilor asiatice, o partidă ce va opune, la 7 iunie, la Doha, Australia Emiratelor Arabe Unite.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.