Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, duminică seară, că eşecul înregistrat de Dinamo cu FCSB, scor 0-6, este cel mai greu din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o înfrângere usturătoare. ce mai e de zis? E cea mai grea înfrângere din cariera mea. Trebuie să strângem rândurile, ne pare rău de suporteri, mai mult dacă zic aş fi ridicol. La pauză am schimbat puţin sistemul, nu mai aveam nimic de pierdut, dar fazele fixe ne-au fost fatale. E dezamăgitor, umilitor, îmi pare rău că mi-am început această nouă înfrângere. Atât timp cât voi fi eu aici, este ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa, în 12 septembrie, de acum toţi vor muri pe teren din minutul 1 până în minutul 95. Este ruşinos ce s-a întâmplat azi. Nu am văzut faza eliminării lui Filip, acum nu mai putem face nimic. Dinamo nu va retrograda, va lupta la play-off", a declarat Torje la televiziunile care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.