Vorbind public pentru prima dată de când presa a speculat că se va retrage, legendarul fundaş din fotbalul american Tom Brady a reafirmat că încă nu s-a hotărât în privinţa acestui aspect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, vorbind pentru prima dată în persoană, în cadrul podcastului său "Let’s Go", cel mai mare jucător din istoria NFL (7 titluri de campion cu New England şi Tampa Bay) a reiterat ceea ce a spus agentul său în acest weekend: "Încă mă mai gândesc".

"Uneori este nevoie de timp pentru a evalua cum te simţi şi ce vrei să faci”, a spus bărbatul de 44 de ani. "Cred că atunci când va fi momentul, voi fi gata să iau o decizie într-un fel sau altul, aşa cum am spus săptămâna trecută (după ce Tampa Bay a fost eliminată în turul doi al playoff-ului de Los Angeles Rams)", a adăugat el.

Brady a fost, de asemenea, neclar în ceea ce priveşte momentul retragerii. "Nu ştiu când va veni, dar voi şti când este momentul potrivit. Sunt norocos că am reuşit să joc atât de mult timp şi să văd cum au mers lucrurile în ultima parte a carierei mele. Înţeleg că există interes să se ştie dacă voi continua sau mă voi opri, dar voi şti când voi şti. Nu am de gând să trag concluzii pripite".

ESPN a scris, sâmbătă, citând surse, despre retragerea lui Brady. Compania lui Brady a postat, de asemenea, un tweet care indică că jucătorul s-ar retrage, iar reacţiile au început să vină din întreaga lume, felicitându-l pe Brady pentru cariera lui.

Dar tweet-ul a fost şters ulterior, iar agentul lui Brady, Don Yee, a spus că fundaşul de 44 de ani va fi singura persoană care va vorbi despre viitorul lui.

"7 inele Super Bowl. 5 MVP în Super Bowl. 3 titluri de MVP în NFL. 22 de sezoane incredibile. Mulţumim pentru tot @TomBrady", a scris TB12 Sport pe Twitter, o postarea ştearsă după 30 de minute

Brady l-a sunat pe directorul general al Buccaneers, Jason Licht, pentru a-i spune că nu a luat o decizie, susţin două persoane care au vorbit cu agenţia AP sub condiţia anonimatului, din cauza caracterului privat al conversaţiilor.

Jucătorul de 44 de ani mai este un an sub contract cu Tampa Bay Buccaneers.

În prezent, Tom Brady, care evoluează pe postul de quarterback, are mai multe victorii în Super Bowl decât orice echipă din NFL, şase cu Patriots (2002, 2004, 2005, 2015, 2017, 2019) şi una cu Buccaneers (2021). El este singurul jucător care a câştigat un Super Bowl în trei decenii diferite.

Brady şi-a petrecut primii 20 de ani ai carierei la New England Patriots, înainte de a se muta la Tampa Bay, cu un contract de doi ani, în martie 2020, în valoare de 50 de milioane de dolari.

El a declarat anterior că plănuieşte să joace în NFL până când va împlini 45 de ani, ceea ce va întâmpla în august, şi speră să se retragă după ce câştigă un alt Super Bowl.

Din 2009 el este căsătorit cu modelul brazilian Gisele Bundchen, cei doi având doi copii.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.