ATP, WTA şi ITF ar urma să anuleze toate turneele de tenis din următoarele şase săptămâni, până la finalul lunii aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus, informează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forurile care conduc tenisul urmează să anunţe, joi, amânarea competiţiilor, decizia luată şi pe baza părerii jucătorilor, care s-au reunit în consiliile lor la Indian Wells.

Turneele ATP şi WTA de la Indian Wells, care ar fi trebuit să înceapă în această săptămână, au fost deja anulate şi aceeaşi soartă o va avea Miami Open, programat între 24 martie şi 4 aprilie.

De asemenea, ITF a amânat deja meciurile de FedCup din luna aprilie.

Vor fi suspendate, între altele, tureele ATP de la Barcelona şi Monte Carlo, precum şi cele WTA de la Charleston şi Stuttgart.

Decizia de anulare va fi valabilă într-o primă fază până la Madrid Open, turneu organizat de Ion Ţiriac, între 1 şi 10 mai.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat miercuri că epidemia de Covid-19 poate fi caracterizată ca pandemie.

Până în prezent, de la descoperirea coronavirusului în Wuhan (China), la finalul anului trecut, peste 118.000 de oameni din mai multe de 110 ţări au fost infectaţi.

Numărul deceselor la nivel mondial a depăşit 4.200.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.