Tite, fostul selecţioner al Braziliei, va antrena Flamengo la aproape un an după ce a plecat de la Seleçao, a anunţat luni un oficial al clubului din Rio de Janeiro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut discuţii sincere, directe şi am ajuns la o concluzie excelentă", a declarat Marcos Braz, vicepreşedintele clubului carioca, pentru site-ul de specialitate Globoesporte, adăugând că noul antrenor va fi prezentat oficial marţi.

Numirea pune capăt la două săptămâni de suspans după demiterea argentinianului Jorge Sampaoli, fostul antrenor al lui Olympique Marseille. Adenor Leonardo Bachi, cunoscut mai bine sub numele Tite, va reveni la antrenorat la vârsta de 62 de ani, la aproape un an după ce a părăsit Seleçao în urma eliminării în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2022 din Qatar, în decembrie.

El a condus Seleçao din iunie 2016 până la sfârşitul anului 2022,  înregistrând 60 de victorii, 15 egaluri şi doar şase înfrângeri. Sub conducerea sa, Brazilia a câştigat Copa America în 2019, dar a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2018 şi 2022 de Belgia, respectiv Croaţia.

Flamengo l-a demis pe Jorge Sampaoli la sfârşitul lunii septembrie, la doar cinci luni de la sosirea sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.