Toate cele 3 jucătoare din România care au evoluat luni- Cristina Dinu, Ilona Georgiana Ghioroaie şi Ioana Loredana Roşca, au fost eliminate în primul tur la Ţiriac Foundation Trophy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rezultatele complete ale zilei de luni:
 
Anna Bondar (Ungaria) - Darya Astakhova 4-6, 6-3, 6-3
 
Victoriya Tomova (Bulgaria) - Ilona Georgiana Ghioroaie (România) 6-1, 6-3
 
Dalma Galfi (Ungaria) - Jaimee Fourlis (Australia) 6-4, 6-4
 
Maryna Zanevska (Belgia) - Lucia Bronzetti (Italia) 6-1, 6-0
 
Sara Erani (Italia) - Ioana Loredana Roşca (România) 6-1, 6-0
 
Panna Udvardy (Ungaria) - Cristina Dinu (România) 7-5, 7-5.
 
Şase jucătoare din România vor evolua marţi,.
 
Pe terenul central vor evolua 4 dintre ele, celelalte două având partidele pe terenul nr. 8.
 
Miriam Bulgaru va deschide seria partidelor, de la ora 10.00, cu Mayar Sherif (Egipt), iar apoi va intra în scenă Irina Camelia Begu, favorita 2 a competiţiei, care va evolua, nu înainte de ora 12.00, cu Laura Pigossi (Brazialia).
 
Nu înainte de 14.30 va juca Sorana Cirstea, principala favorită, cu Simona Waltert (Elveţia), meciul fiind urmat pe arena centrală de partida Irina Bara - Ipek Oz (Turcia).
 
Pe terenul numărul 8, Gabriela Lee va juca cu Rebeka Masarova (Spania) în al doilea meci, iar Andreea Roşca o va înfrunta pe Julia Grabher (Austria), nu înainte de ora 16.00.

"Ţiriac Foundation Trophy prezentat de Kaufland" oferă premii totale în valoare de 115.000 USD şi 160 de puncte în clasamentul WTA pentru campioană, costurile totale de organizare ridicându-se la peste 165.000 USD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.