Antrenorul Thomas Tuchel a declarat că se aşteaptă să primească un nou contract cu gruparea Chelsea după câştigarea Ligii Campionilor, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la numirea lui în ianuarie ca antrenor principal, Tuchel a avut prima întâlnire cu patronul Roman Abramovici abia după finala de sâmbătă, de la Porto, pe gazonul Stadionului Dragao.

"Nu sunt nici măcar sută la sigur, dar poate că am un nou contract acum. Se poate, managerul meu a spus ceva despre asta, dar nu ştiu. Deci, să verificăm mai întâi acest lucru. Am vorbit cu patronul chiar acum pe teren, acesta a fost cel mai bun moment pentru o primă întâlnire. Sau cel mai rău, pentru că de acum înainte nu poate decât să se înrăutăţească. Vom vorbi mâine, vom vorbi mai târziu, vom vorbi mâine şi aşteptăm cu nerăbdare acest lucru. Îl pot asigura că voi rămâne înfometat de trofee, că vreau titlul următor şi mă simt absolut fericit, ca parte a unui club cu adevărat ambiţios, o parte puternică a unui grup puternic. Asta se potriveşte perfect credinţei mele şi pasiunii mele pentru fotbal în acest moment. Aşadar, dorinţa mea este să obţin mai multe victorii, să cresc ca antrenor şi să împing grupul la limită din prima zi a sezonului următor. Avem de lucru pentru a reduce decalajul şi despre asta mă refer. Şi aşa că va fi frumos să-l cunosc puţin mai de aproape. Suntem în contact, dar nu personal, el ştie ce se întâmplă direct de la mine. Dar acum este frumos să-l cunosc", a spus Tuchel în conferinţa de presă.

Cand l-a înlocuit pe Frank Lampard, în ianuarie, Tuchel a semnat un contract pe 18 luni şi acum doreşte unul până în 2023. De la veirea lui pe Stamford Bridge, Chelsea a prins locul 4 în campionat, de Champions League, şi a câştigat Cupa Angliei şi Liga Campionilor.

Trei meciuri a jucat Chelsea cu Manchester City, campioana din Premier League, de la venirea tehnicianului german şi le-a câştigat pe toate.

Formaţia Chelsea Londra a cucerit Liga Campionilor, învingând, sâmbătă seară, cu scorul de 1-0, echipa Manchester City, în finala disputată pe Stadionul Dragao din Porto. Golul a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Chelsea şi-a mai adjudecat trofeul în 2012.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.