Thierry Henry, selecţionerul echipei olimpice de fotbal a Franţei, are dreptul la trei jucători cu vârsta de peste 23 de ani şi speră să-i convoace pe Kylian Mbappé, Antoine Griezmann şi Olivier Giroud pentru Jocurile Olimpice, potrivit Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi trei vor să participe la această competiţie, dar nu au obţinut încă acordul cluburilor lor, care nu sunt obligate să îi lase să joace în această competiţie în afara datelor FIFA.

Dorinţa lui Mbappé (25 de ani, 75 de selecţii) şi Giroud (37 de ani, 129 de selecţii) de a juca la Jocurile Olimpice din Franţa este cunoscută de mult timp. În schimb, Griezmann (32 de ani, 127 de selecţii) s-a exprimat pe această temă la sfârşitul lunii februarie. El a recunoscut că se bazează pe o favoare din partea clubului său, Atlético Madrid. "Voi avea o discuţie cu şefii în timp util pentru a afla dacă mă vor lăsa să plec", a explicat el.

Tragerea la sorţi pentru grupele Turneului Olimpic de fotbal va avea loc miercuri, 20 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.