Tehnicianul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a fost dat în judecată pentru vătămare corporală, după un incident de anul trecut, iar în cazul său se cere o condamnare de patru luni până la un an, relatează aspor.com.tr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Terim, care în momentul faptelor pentru care este acuzat era selecţionerul Turciei, este judecat la Ceşme.

Fatih Terim este acuzat de vătămare corporală de un om de afaceri, Selahattin Aydogdu, proprietar al unui restaurant.

Potrivit A Spor, totul a pornit de la faptul că Aydogdu a construit o toaletă pe un spaţiu liber aflat între restaurantul său din Alacati şi un restaurant al ginerelui lui Terim, Ahmet Baran Cetin. Sora lui Cetin, Petek Zeynep Cetin, deranjată de mirosul venit de la toaletă, a construit un paravan. La 14 iulie 2017, Aydogdu i-a cerut lui Petek Zeyne Cetin să dărâme paravanul. Cei doi au avut o discuţie aprinsă, iar femeia i-a povestit fratelui său la telefon ce s-a întâmplat. Cetin, care era la cină cu Fatih Terim, i-a relatat tehnicianului situaţia. Terim l-a contactat telefonic pe Aydogdu, iar apoi s-a dus împreună cu ginerele său la omul de afaceri. Cei doi au avut o dispută şi Terim l-a lovit cu palma şi cu pumnul pe omul de afaceri. Selahattin Aydogdu a obţinut un raport medico-legal şi a depus plângere împotriva lui Terim.

Terim a recunoscut după incident că l-a lovit pe Aydogdu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.