Italianul Jannik Sinner (nr. 8 mondial) şi australianul Alex de Minaur (nr. 18) s-au calificat sâmbătă în finala turneului de tenis Masters 1000 de la Toronto, eliminându-i pe americanul Tommy Paul şi, respectiv, pe spaniolul Alejandro Davidovich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinner, finalist în primăvară la Miami, a ajuns în a doua sa finală a sezonului la nivel de elită, învingându-l în două seturi (6-4, 6-4) pe Tommy Paul, învins în sferturile de finală de spaniolul Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial.

De Minaur, care îl eliminase cu o zi înainte pe rusul Daniil Medvedev, numărul 3 mondial, nu a avut nicio problemă în a-l domina pe Davidovich (6-1, 6-3).

Sinner şi De Minaur, care sunt şi parteneri la dublu în această săptămână la Toronto, s-au mai întâlnit de patru ori în trecut, italianul câştigând de fiecare dată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.