Echipă cehă de dublu, Barbora Krejickova şi Katerina Siniakova, nu va mai juca împreună în sezonul 2024, anunţă WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce au făcut echipă pentru prima dată în adolescenţă pentru a câştiga trei titluri de Slam la juniori în 2013, Krejcikova şi Siniakova şi-au transferat succesul în ultimii ani în circuitul WTA. Ele au fost o forţă dominantă în circuitul de dublu încă de când au cucerit primele lor titluri majore la Roland Garros şi Wimbledon în 2018 şi au urcat pentru prima dată pe locul 1.

Sezoanele lor din 2021 şi 2022, în care şi-au completat setul de patru titluri de Grand Slam, aurul olimpic şi WTA Finals pentru a câştiga fiecare dintre cele mai importante titluri din acest sport cel puţin o dată, au consolidat echipa ca fiind cea mai de succes pereche activă.

Însă în 2023, Krejcikova şi Siniakova şi-au văzut accesul stopat de accidentări. După ce au început sezonul cu o serie de 11 victorii consecutive care le-a adus al şaptelea titlu major la Australian Open şi al 15-lea titlu pe echipe la Indian Wells, ambele jucătoare s-au confruntat cu accidentări în timpul sezonului pe zgură şi iarbă, dar şi-au revenit pentru a cuceri al 16-lea titlu pe echipe la San Diego, în septembrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.