Jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara a debutat cu victorie la competiţie WTT Champions Incheon 2024, din Coreea de Sud. În urma acestui rezultat, ea a acces în optimile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medaliata cu bronz de la Jocurile Europene a eliminat-o pe ocupanta locului al treilea de la Jocurile Panamericane, într-un meci în care calificarea în optimile de finală s-a jucat în setul decisiv.
 
Elizabeta Samara (locul 37 mondial) a avut un început ideal de meci, a dus rapid scorul la 2-0, însă o schimbare în jocul sportivei Lily Zhang (SUA, locul 31 mondial) a echilibrat situaţia.
 
Însă Samara a fost cea care a avut iniţiativa şi loviturile câştigătoare în decisiv, într-un meci adjudecat cu 3-2 (11-4, 11-7, 3-11, 9-11, 11-6).
 
“E prima dată când jucăm un meci oficial. Sunt fericită pentru prestaţie, conduceam, ea a schimbat tactica, dar într-un final am reuşit să câştig. Avem multe meciuri, turnee, toată lumea vrea să câştige puncte pentru clasament în vederea Jocurilor Olimpice. Sunt fericită, meciurile mă ţin în viaţă, mă binedispun”, a spus Samara, la finalul primului meci din Coreea de Sud.
 
În runda următoare, Elizabeta Samara o întâlneşte pe Wang Yidi (China), vineri, de la 07:30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.