Jucătoarea de tenis de masă Adina Diaconu a declarat, luni, că obiectivul echipei feminine a României este calificarea la Jocurile Olimpice şi de aceea fiecare meci de la Campionatul Mondial din Coreea de Sud este abordat cu seriozitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cantonamentul din Coreea de Sud a fost benefic, suntem unite, pregătite, ne-am adaptat mult mai bine cu fusul orar, iar obiectivul nostru este medalia. Obiectivul principal e calificarea la Jocurile Olimpice şi abordăm fiecare meci cu seriozitate. Am încredere mare în echipa mea şi cred că vom reuşi", a afirmat Adina Diaconu.

La rândul său, Bernadette Szocs a afirmat că jucătoarele sunt unite şi pregătite pentru orice meci. "Toate fetele sunt bine, suntem pregătite pentru orice obstacol şi ne bucurăm că ne-am calificat primele din grupă. De acum vin meciurile şi mai grele, ne dorim să ajungem în primele patru. Este important că suntem o echipă unită, omogenă, ştim să ne completăm, am reuşit să aducem victorii după victorii. E foarte important să ne înţelegem la fel. Avem presiune, dar de fiecare dată ne-a făcut şi mai ambiţioase şi am reuşit să aducem rezultatul dorit", a declarat Bernadette Szocs.

Echipa feminină a României a învins Serbia, scor 3-1, iar tricolorele s-au calificat în optimi la Campionatul Mondial de tenis de masă pe echipe.

Adversara din optimile de finală va fi aflată în urma tragerii la sorţi de marţi.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.