Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu, cap de serie numărul 1, a abandonat, sâmbătă, în semifinalele turneului WTA 250 de la Hua Lin (Thailanda) în meciul cu sportiva ucraineană Lesia Ţurenko.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acuzând probleme la umărul drept, Andreescu, câştigătoarea a US Open 2019 şi în prezent pe locul 42 în lume, a fost nevoită să se oprească după o oră şi 35 de minute de joc, când era condusă cu 7-5, 4-0 de Ţurenko.

Ucraineanca, în vârstă de 33 de ani şi pe locul 136 în lume, s-a calificat în prima ei finală, după cea de la Brisbane în urmă cu patru ani.

Ţurenko, care va încerca să câştige un al cincilea titlu WTA duminică, o va înfrunta în finală pe chinezoaica Zhu Lin, locul 54 în lume, care a dominat-o pe compatriota ei Wang Xinyu, cap de serie numărul 7, scor 6-2, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.