Andreea Prisăcariu a câştigat turneul W40 Monastir, Magic Tour, inclus în circuitul ITF, în proba de dublu, alătrui de Sada Nahimana (Burundi).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cele două jucătoare au învins în finală, scor 7-5, 6-4, perechea Alena Fomina-Klotz/Iryna Shymanovich, principalele favorite ale turneului din Tunisia, care a avut loc în perioada 16-22 ianuarie 2023.
 
Andreea Prisăcariu a obţinut primul titlu după doi ani şi al 12-lea al carierei în circuitul ITF, jucătoarea din Iaşi având în palmares 8 trofee la dublu şi 4 la simplu.
 
În primul tur, Andreea Prisăcariu (care în urmă cu un an a făcut parte din lotul echipei României pentru Billie Jean King Cup) şi partenera sa au trecut în primul tur de japonezele Nagi Hanatani şi Sakura Hosogi, cu 6-0, 6-1, apoi de Oana Gavrilă (România)/Sapfo Sakellardi (Grecia), cu 6-4, 6-2, iar în semifinale de Sijia Wei (China)/Priska Madelyn Nugroho (India), favoritele numărul 3 ale turneului, cu 3-6, 6-4, 10-5.
 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.