Jucătoarea de tenis Danielle Collins a fost învinsă de numărul 1 mondial, Iga Swiatek, în turul doi la Australian Open, iar după meci, americanca în vârstă de 30 de ani a anunţat că sezonul 2024 va fi ultimul al ei în circuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acesta va fi ultimul meu sezon de competiţie. Nu ştiu exact când voi juca ultimul meci, dar acesta va fi ultimul meu sezon şi abia aştept.", a declarat Collins

"Simt că am avut o carieră destul de bună. Cu siguranţă a avut suişuri şi coborâşuri, şi cred că deplasările şi unele lucruri departe de teren, cu programarea şi toate acestea, arată că acesta este un sport foarte dur. Am şi alte lucruri pe care aş vrea să le realizez în viaţa mea în afara tenisului şi aş vrea să am timpul necesar pentru a putea face asta. Evident, a avea copii este o mare prioritate pentru mine", a spus Collins.

Collins a fost finalistă la Australian Open în 2022, când a pierdut în faţa australiencei Ashleigh Barty, iar cea mai bună clasare a sa a fost locul 7 WTA în 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.