Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 2-2, că având în vedere faptul că gazdelor li s-a acordat penalti în ultimul minut de joc, este mulţumit de rezultat. El consideră că lui Trif I s-a acordat prea uşor al doilea cartonaş galben.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ţinând cont de ultima fază, simt mulţumire. E bine că am luat un punct. Să primeşti penalti în ultimul minut de joc nu este uşor. Am avut noroc că a ratat. Până la urmă a fost bine, am luat un punct, dar era păcat pentru că am muncit foarte mult. Cred că prima repriză putea să fie şi mai mult de 2-0.  Nu este uşor să joci în zece oameni cu cele mai bune echipe. Al doilea galben mi s-a părut prea uşor acordat. Jucătorii au avut atitudine bună şi au dat dovadă de spirit de sacrificiu”, a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care a fost condusă cu 2-0.

Au marcat Omrani ’43, ‘87 pentru clujeni şi Ely Fernandes ’12 şi Ivanov ’31 pentru Gaz Metan.

În minutul 63, de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat Răzvan Trif, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+3, Culio a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Fofana la Ioniţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.