Tehnicianul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat luni seară, după meciul cu Sepsi, scor 2-0, că Mihai Pintilii, care a părăsit terenul accidentat în prima repriză, probabil a suferit doar o contractură. În ceea ce îl priveşte pe Olimpiu Moruţan, Teja a spus că l-a schimbat pentru că nu a jucat prea bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Moruţan nu a avut o evoluţie foarte bună şi l-am schimbat imediat cu Coman. Pintilii cred că are o contractură mică, nu ştiu, nu am vorbit cu doctorul. Cred că da, că are şanse să joace”, a spus Teja la Digi Sport.

Mihai Teja a menţionat că îşi felicită jucători pentru atitudine şi că îl bucură reacţia jucătorilor care nu sunt titulari şi intră ulterior pe teren. “Toate meciurile din play-off sunt grele. Sepsi e o echipă care joacă un fotbal bun. Dacă dădeam gol poate mai devreme altfel erau lucrurile. Până la urmă a fost bine. Vreau să felicit jucătorii pentru joc, atitudine şi mergem mai departe. Mă bucură atitudinea celor care intră de pe bancă. Sunt mulţumit pentru că cei de pe bancă îşi doresc foarte mult. Felicit jucătorii pentru victorie”, a afirmat tehnicianul.

În etapa următoare, FCSB va juca în deplasare cu liderul CFR Cluj. “Un meci greu cu liderul, în care suntem încrezători, vrem să arătăm mult mai bine şi mergem să câştigăm. CFR este o echipă de forţă, are jucători cu mare calitate şi e puternică. Îi respectăm pe cei de la CFR, dar nu suntem speriaţi şi nu ne sperie”, a declarat Teja.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a patra a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gnohere ’51 (penalti) şi Coman ’59.

Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat, în prima parte a partidei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.