Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 1-3, că elevii săi s-au ridicat la nivelul adversarei, făcând o primă repriză foarte bună, astfel că le mulţumeşte pentru atitudine şi dăruire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cel mai greu adversar, un adversar de cupe europeene. Când a schimbat... Aţi văzut ce bancă avea... A fost un meci frumos, deschis, în care şi noi ne-am ridicat la nivelul FCSB-ului. Felicit băieţii, au făcut un meci bun, o primă repriză foarte bună. Am intrat un pic timoraţi în repriza a doua, nu ştiu de ce. Le mulţumesc jucătorilor şi cred că au avut atitudine, determinare, au încercat să dea maxim", a spus Teja la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a Ligii I, în care a revenit după ce a fost condusă cu 1-0.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gazdele au marcat prin Fofana ’30. Pentru FCSB au înscris Moruţan ’49, Gnohere ’63 şi Coman ’83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.