Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Mihai Teja, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, elevii săi au arătat dorinţă şi atitudine, dar mai au mult de muncă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Încercăm să scoatem maxim din ce putem la fiecare meci. Jucătorii au avut atitudine, dorinţă şi vreau să-i felicit. Le-am spus să dea tot ce au mai bun din ei. Mai avem mult de muncă, am avut şi noroc, puteam să şi câştigăm după ocazia din minutul 88. Le urez celor de la CFR baftă pentru Europa şi sper să se califice. Atitudine, dăruire, spirit de sacrificiu vreau să văd la echipa mea, nu vreau să evidenţiez un jucător anume”, a spus Teja la Look Plus.

Formaţia CFR Cluj, campioana en titre, a început ediţia 2019/2020 a Ligii I cu o remiză pe teren propriu, sâmbătă seară, scor 1-1 cu Poli Iaşi.

Golurile au fost marcate de Deac ’23 pentru gazde şi Loshaj ’62 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.