Portughezul Luis Castro va părăsi Brazilia şi Botafogo pentru a antrena Al Nassr, clubul saudit la care evoluează compatriotul său Cristiano Ronaldo, a anunţat vineri clubul din Rio de Janeiro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Botafogo a fost informată de antrenorul Luis Castro de decizia sa de a accepta o propunere de la un club din străinătate, ceea ce pune capăt activităţii sale ca antrenor al echipei", a precizat clubul din Rio într-un comunicat.

Castro, în vârstă de 61 de ani, a declarat în urmă cu două săptămâni că a primit o ofertă tentantă din partea echipei saudite pentru un contract pe doi ani. Al Nassr nu a oficializat încă sosirea antrenorului.

Castro a mai antrenat anterior Porto şi Şakhtior Doneţk în Ucraina înainte de a ajunge în martie 2022 la Botafogo, deţinut de omul de afaceri american John Textor, care a cumpărat şi Olympique Lyonnais în acest an.

Pe lângă Cristiano Ronaldo, Al Nassr are în lot şi alţi jucători cunoscuţi, printre care portarul columbian David Ospina, mijlocaşul brazilian Luiz Gustavo şi atacantul argentinian Gonzalo Martinez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.