Clubul Schalke 04 a anunţat, joi, demiterea tehnicianului Domenico Tedesco, la două zile după eşecul zdrobitor din meciul Manchester City, din Liga Campionilor, scor 0-7, venit după alte patru rezultate negative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Domenico Tedesco era antrenorul echipei Schalke din iunie 2017.

Alături de Tedesco, a fost demis antrenorul secund Peter Perchtold, iar celălalt secund, Seppo Eichkorn, nu va mai ocupa această funcţie, ci pe cea pe care o avea anterior, de scouter.

Interimatul va fi asigurat de Huub Stevens la meciul de sâmbătă cu Leipzig, din Bundesliga. Stevens face parte din Consiliul de Supraveghere al clubului german.

Marţi seară, Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, pe teren propriu, scor 7-0, echipa Schalke 04, în returul optimilor competiţiei. În tur, City s-a impus cu scorul de 3-2, la 20 februarie. În perioada dintre cele două confruntări din LC, Schalke 04 a mai înregistrat trei înfrângeri: 0-3 cu Mainz, 0-4 cu Fortuna Dusseldorf şi 2-4 cu Werder Bremen, toate în Bundesliga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.