Fotbalistul Teddy Mezague, care a semnat miercuri cu Dinamo, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a discutat cu Dorin Rotariu, Antun Palici şi Mircea Rednic despre echipa bucureşteană, iar aceştia i-au spus lucruri bune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am discutat cu Rotariu şi cu Palici, ambii mi-au spus multe lucruri bune despre club, astfel că prima mea impresie este bună. Dinamo este un club foarte mare din România, sunt încântat că sunt aici. Mă simt bine aici. Nu cred că sunt pregătit să joc acum, voi face tot ce pot ca să fiu apt cât mai curând. Am vorbit şi cu Mircea Rednic despre ţară şi despre stilul de fotbal din România, mi-a spus că este diferit de fotbalul din Belgia. Acum va trebui să-mi adaptez jocul la fotbalul românesc. Am avut multe oferte în această vară, iar când Dinamo m-a contactat ca să vin am spus da repede”, a spus Mezague.

Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat miercuri un contract cu FC Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.