Portarul echipei FC Nantes, Ciprian Tătăruşanu, care a fost dorit în această vară de Napoli, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu părăseşte gruparea franceză şi că este dispus să îşi prelungească înţelegerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Da, da, astăzi rămân la Nantes. Mă simt bine aici şi sunt fericit. Nu ar fi o problemă să îmi prelungesc contractul”, a spus Tătăruşanu, potrivit FC Nantes.

El a precizat şi că nu sunt adevărate zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie proastă cu un membru al stafului grupării franceze. “Dacă ar fi fost aşa, nu aş fi jucat”, a adăugat Tătăruşanu.

Cu Tătăruşanu integralist, FC Nantes a fost învinsă cu scorul de 3-1 de AS Monaco, în prima etapă din Ligue 1. În etapa a doua, Nantes va întâlni, sâmbătă, în deplasare, formaţia Dijon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.