Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, marţi seară, că practic a apărat cu ochiul penaltiul executat de Jankovic, în minutul 72, al meciului dintre România şi Muntenegru, scor 1-0, din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"L-am studiat foarte bine, cum studiez de fiecare dată adversarul care ar putea să bată, de obicei el trage pe acelaşi colţ, mingea mi-a venit pe ochi, practic am apărat cu ochiul. A fost un teren bun, nu ne aşteptam, mai ales că a plouat foarte mult. Pentru mine şi urna a patra şi a treia e acelaşi lucru. Am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine", a declarat Tătăruşanu la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Muntenegrului, în ultima etapă a grupei 4 a Diviziei C din Liga Naţiunilor şi a încheiat grupa pe locul doi. Pe primul loc a terminat Serbia, care a promovat în Divizia B a competiţiei.

La Podgorica, golul a fost marcat de Ţucudean, în minutul 44, cu un şut din afara careului.

Ciprian Tătăruşanu a apărat, în minutul 72, un penalti executat de Jankovic, acordat pentru o intervenţie a lui Săpunaru la Mugosa.

În minutul 87, Kosovic a trimis mingea în poarta apărată de Tătăruşanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.