Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, luni, după meciul cu Malta, scor 4-0, că “tricolorii” au obţinut un punct în confruntarea cu Norvegia deşi au jucat prost, iar succesul de pe arena Ta' Qali este unul normal. El a mai spus şi că Ianis Hagi a jucat normal, având în vedere calităţile pe care le are.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Trebuie să ne simţim bine, a fost un meci foarte dificil în Norvegia, din care am luat un punct deşi am jucat prost. Astăzi a fost o victorie normală. Sunt patru puncte bune. Au fost parade normale pentru un portar cu experienţa mea. Nu am făcut nimic deosebit. Normal că ne facem calcule, acum avem acasă două meciuri din care sperăm la fel să luăm patru puncte. Grupa este deschisă. Ianis Hagi a fost titular şi a jucat normal având în vedere calităţile pe care le are. Avem jucători destul de valoroşi să înlocuiască pe oricine. Selecţionerul va găsi pe cineva să-l înlocuiască cu brio pe Chipciu”, a spus Tătăruşanu la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, luni, în deplasare, selecţionata Maltei, scor 4-0 (3-0), în grupa F de calificare la Euro-2020. Atacantul George Puşcaş a marcat de două ori pentru naţionala lui Cosmin Contra.

Golurile au fost marcate de Puşcaş (7, 29), Chipciu (34) şi Man (90+1).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.