AC Milan a remizat, luni, pe teren propriu, scor 3-3 (1-1), cu AS Roma, în etapa a V-a a campionatului italian Serie A. Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost pe teren pentru prima dată în tricoul lui AC Milan, însă a avut o evoluţie destul de slabă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 14, la un corner executat de Pellegrini, Tătăruşanu a ieşit pe sub balon şi Dzeko a marcat cu capul golul de 1-1, după ce Ibrahimovic deschisese scorul, în minutul 2.

Saelemaekers a readus gazdele în avantaj, în minutul 47, dar în minutul 70, Tătăruşanu a respins în faţă o minge şutată de Mkhitaryan şi Bennacer l-a faultat în careul mic pe Pedro, încercând să degajeze balonul. După consultarea VAR, Veretout a executat penaltiul şi a egalat, în minutul 71.

Ibrahimovic a făcut 3-2, tot din penalti, în minutul 79.

Cinci minute mai târziu, tot Ibrahimovic a deviat greşit o minge la un corner al oaspeţilor, iar Kumbulla a marcat lejer, în poarta goală şi a stabilit scorul final, 3-3.

Revenit în vară, în Italia, Tătăruşanu a fost titular pentru prima dată într-un meci oficial la AC Milan după ce Gianluigi Donnarumma a fost testat pozitiv cu Covid-19.

În ciuda egalului, AC Milan se menţine pe primul loc în clasament, cu 13 puncte, fiind urmată de Napoli şi Sassuolo, fomaţia fundaşului Vald Chiricheş, cu câte 11 puncte.

AS Roma ocupă locul 9, cu opt puncte, la egalitate cu Verona, de pe locul 8.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.