Meciul dintre RKC Waalwijk şi Ajax, din campionatul olandez, a fost întrerupt, sâmbătă, în minutul 84, după ce portarul gazdelor, Etienne Vaessen, a rămas la pământ, inconştient, după un contact cu Brian Brobbey.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii ambelor echipe au chemat doctorii, iar în jurul portarului de 28 de ani s-au pus pături şi s-a format un cordon de protecţie pe timpul intervenţiei personalului medical.

Potrivit agenţiei ANP, acesta a trebuit să fie resuscitat pe teren înainte de a fi transportat la spital.

"Este conştient, dar nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat. Vreau să felicit echipele medicale. Medicii l-au ţinut în viaţă, deoarece nu reacţiona. Se pare că are legătură cu lovitura pe care a primit-o la cap. Aceasta l-a făcut să-şi piardă cunoştinţa", a declarat directorul RKC, Frank van Mosselveld.

Meciul nu s-a mai reluat, după ce crainicul stadionului a anunţat că jucătorii ambelor echipe sunt în stare de şoc după cele întâmplate.

La momentul întreruperii meciului, Ajax conduce cu scorul de 3-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.