Selecţionerul Ţărilor de Jos, Louis Van Gaal, va testa portarii într-o sesiune specială de antrenament la loviturile de departajare, miercuri, acest test făcând parte din pregătirea pentru Cupa Mondială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Louis Van Gaal a convocat patru portari pentru meciurile din Liga Naţiunilor din Polonia (22 septembrie) şi împotriva Belgiei (25 septembrie). Dacă olandezul îşi propune să termine în fruntea grupei sale, se pregăteşte şi pentru Cupa Mondială (20 noiembrie-18 decembrie).

De aceea, încă doi portari se vor alătura Olandei miercuri pentru un antrenament specific la loviturile de departajare.

"Caut cel mai bun apărător de penaltiuri şi, prin urmare, îi testăm pe toţi portarii. Caut mereu micile beneficii şi de aceea acord o atenţie deosebită acestei probleme. Am văzut în trecut că loviturile de departajare joacă un rol important în Cupa Mondială", a spus Van Gaal.
 
Selecţionerul Olandei s-a remarcat în timpul Cupei Mondiale din 2014 prin schimbarea portarilor cu câteva minute înainte de încheierea prelungirilor, în sferturile de finală împotriva echipei din Costa Rica. Tim Krul a avut două intervenţii salvatoare în timpul loviturilor de departajare şi a asigurat calificarea formaţie sale.
 
Potrivit lequipe.fr., dacă ar fi autorizat de FIFA să convoace 26 de jucători pentru Cupa Mondială, Louis Van Gaal ar include patru portari în lista sa.
 
 
 
 
 
 
 
 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.