Gabriel Tamaş a fost savuros la final de sezon al Voluntariului în Liga 1. El a spus la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1 Casa Pariurilor că îl dor toate, dar poate mai joacă un sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"îNu ştiu dacă voi mai continua fotbalul. Nu ştiu, eu mă simt bine, dar, vă daţi seama, mă cam dor toate. Nu se vede, nu arăt, dar, când ajung acasă, mă dor toate. Nu vreau să discut ce se va întâmpla după ce mă retrag. Poate voi mai încerca să mai joc un an, nu ştiu", a spus Tamaş la un interviu la finalul meciului cu UTA Arad.

La fnalul intreviului, când i s-au trasmis "Sărbăyori fericite", el a răspuns: "Sărbători fericite.  Am plecat la un şrpiţ", a spus el.

FC Voluntari şi-a asigurat locul pe podium la finalul anului în Liga 1 Casa Pariurlor, după victoria, scor 2-1, cu UTA Arad, din ultima etapă din 2021.

Pentru FC Voluntari au marcat Nemec '45 şi Briceag '76, iar pentru UTA a încris Miculescu '16

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.