Fundaşul stelist Gabriel Tamaş a declarat, miercuri seară, după meciul cu Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, că nu găseşte nicio explicaţie şi că speră ca echipa sa să îşi revină cât mai repede şi să demonstreze că merită să fie pe primul loc în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu găsesc nicio explicaţie, am pierdut meciul din mână. Am mai avut o şansă după ce am marcat în primele minute, prin Adi Popa, şi eu zic că dacă marcam pentru 2-0 jocul era altfel. Un derbi de România este foarte greu. Sper să ne revenim cât mai repede, dar să nu uităm că suntem pe primul loc şi să demonstrăm că locul nostru este acolo. Am înţeles că a mai fost un penalti, dar nu am apucat să văd faza. Eu nu trebuia să vorbesc despre Dinamo, dar dacă au câştigat înseamnă că au avut o seară mai bună decât noi", a spus Tamaş.

Gabriel Tamaş a vorbit şi despre coregrafia fanilor dinamovişti, din cauza căreia startul jocului a fost întârziat: "Nu ni s-a părut normal să aşteptăm atât de mult pentru coregrafie. Poate că dacă eram noi gazde şi se întâmpla acest lucru se lăsa cu suspendări". 

Formaţia Dinamo a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Steaua, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Pentru Dinamo au marcat Hanca ’37 (penalti), Nedelcearu ‘45+5 şi Nemec ’59, iar pentru Steaua a înscris Boldrin, în minutul 3, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.