Gabriel Tamaş a declarat, joi seară, la Pro TV, după meciul câştigat de echipa României în faţa Lituaniei, scor 2-1, că după primirea golului în minutul 90 a crezut că poartă ghinion naţionalei, având în vedere faptul că a revenit după ceva timp. El a precizat că s-a simţit ca la prima convocare şi că victoria este meritată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este frumos, mai ales că am câştigat în ultimul minut. E ceva extraordinar. Mă bucur foarte mult şi cred că am meritat victoria. E un sentiment aparte când vii la echipa naţională, mai ales când vii după atâta timp. Mă gândeam că port ghinion, că am venit după atâta timp şi am luat gol în ultimul minut. Dar am câştigat. Mi-a fost foarte  dor de naţională. Parcă eram la prima selecţie, după atâta timp. Ca la 19 ani, când am venit la prima convocare”, a spus Tamaş.

El a menţionat că toate echipele care joacă în deplasare cu Lituania “se chinuie să câştige” şi a adăugat că România poate învinge duminică Serbia.

Reprezentativa României a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, selecţionata Lituaniei, într-un meci din etapa a treia a grupei 4, seria C a Ligii Naţiunilor, în care ultimele goluri ale celor două echipe au fost marcate în minutele 90 şi 90+4.

Au înscris Zulpa ’90 pentru gazde şi Alexandru Chipciu ’13 şi Alexandru Maxim ‘90+4 pentru echipa României.

Pentru tricolori urmează partida de pe teren propriu cu Serbia, programată duminică, la ora 16.00, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.