Antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, a declarat sâmbătă că fotbalul a pierdut "un jucător extraordinar" odată cu suspendarea de patru ani a lui Paul Pogba pentru dopaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punct de vedere uman, mă întristează foarte mult şi mai ales din punct de vedere fotbalistic, fotbalul pierde un jucător extraordinar", a declarat Allegri într-o conferinţă de presă.

"Am fost destul de norocos să lucrez cu el, să-l antrenez, jucători ca el sunt foarte greu de găsit (...). Paul este un băiat fantastic", a adăugat el, precizând că i-a transmis un mesaj joi, când tribunalul antidoping italian a anunţat că l-a suspendare pentru patru ani pe campionul mondial din 2018.

Cu toate acestea, Allegri nu a dorit să revină asupra fondului cazului Pogba, întrucât "există o procedură în curs de desfăşurare", a amintit el.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a reacţionat joi la suspendarea jucătorului de la Juventus, afirmând că "nu-şi poate imagina că Paul a avut intenţia sau dorinţa de a se dopa".

Pogba, în vârstă de 30 de ani, a fost depistat pozitiv la testosteron în august 2023, în timpul primei etape a campionatului italian, deşi nu a participat la acel meci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.