Atacantul brazilian al echipei Paris Saint-Germain, Neymar, va putea juca în meciul cu FC Bruges, din 22 octombrie, din Liga Campionilor, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv i-a redus suspendarea de la 3 la 2 partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 26 aprilie, Neymar a fost suspendat trei jocuri de Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA, pentru insulte la adresa arbitrilor după meciul cu Manchester United, din manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, disputat la 6 martie. Comisia de Apel a UEFA a menţinut suspendarea de trei meciuri.

Neymar nu a jucat în partida respectivă, dar i-a criticat dur pe arbitri pe reţelele de socializare după penaltiul primit de United pe final.

La 6 martie, Manchester United s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Paris Saint-Germain, în manşa secundă a optimilor competiţiei. În tur, scorul a fost 2-0 pentru PSG. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lukaku ‘2, ’30 şi Rashford ‘90+4, acesta din urmă dintr-un penalti acordat pentru henţ în careu, după consultarea VAR. Pentru PSG a înscris Bernat, în minutul 12.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.