Novak Djokovici, liderul mondial în tenis, a fost eliminat, marţi, în turul trei al turneului de la Indian Wells, de italianul Luca Nardi, locul 123 mondial, ajuns pe tabloul principal ca lucky loser.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 20 de ani, Nardi s-a impus cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, şi a devenit primul lucky loser din istorie care îl învinge pe Djokovici.

Luca Nardi este cel mai slab clasat jucător (locul 123) care l-a învins pe Novak Djokovici într-un Masters 1000 sau Grand Slam din 2008 încoace. De asemenea, italianul devine al patrulea jucător cel mai slab clasat care învinge un număr 1 mondial într-un Masters 1000, după Francisco Clavet (locul 178 împotriva lui Lleyton Hewitt), Thanasi Kokkinakis (locul 175 împotriva lui Roger Federer) şi Vasek Pospisil (locul 129 împotriva lui Andy Murray).

În turul următor, Nardi va evolua cu americanul Tommy Paul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.