Valentin Ţicu l-a vizitat pe spital pe Dragoş Iancu de la FC Hermannstadt. Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti a dorit să-i ceară scuze şi în mod direct tânărului fotbalist, după cele întâmplate în meciul de la finalul săptămânii trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Suntem jucători profesionişti amândoi, ne ştim din circuitul echipelor naţionale şi nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situaţie sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenţie, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat şi îmi asum total cele întâmplate. Voi fi alături de el şi, dacă îmi va permite, îl voi ajută să treacă peste acest eveniment şi să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată îi cer scuze lui Dragoş, familiei lui, dar şi cluburilor Hermannstadt şi Petrolul”, a mărturisit Vali Ţicu.
 
Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul din etapa a X-a a Superligii, a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil 3-4 luni.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.