FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaş central brazilian cu 99 de prezenţe în primele două ligi din Brazilia, a anunţat clubul ardelean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a şi debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba şi Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formaţii din al doilea eşalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluţiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit şansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediţia 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu Universitatea Cluj, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezenţe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă.



 


 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.