Echipa FC Voluntari a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, fornaţia Rapid Bucureşti. Într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Este a patra înfrângere stagională pentru giuleşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 45 un suporter rapidist a avut probleme de sănătate şi au intervenit medicii de pe ambulanţă. Partida a fost întreruptă două minute, până când suporterul a fost cobotât din tribună şi dus la ambulanţă, pe propriile picioare. Ioniţă a ratat în minutul 58 cea mai clară ocazie de până atunci a meciului, şutând din careu, după pasa lui Papeau, dar balonul a fost respins de portarul Jesus Fernandez.

În minutul 66 ilfovenii au înscris prin Nemec, din pasa lui Ricardinho, şi golul a fost validat după două minute de verificare VAR. Oaspeţii au majorat diferenţa de pe tabelă la 2-0 în minutul 73. Sigurjonsson a insistat la o minge în careul rapidist, i-a pasat lui Ricardinho şi acesta l-a învins pe Moldovan. Papeau a redus din diferenţă în minutul 82, cu un eurogol. Acelaşi Papeau l-a pus la încercare în minutul 87 pe Fernandez, dar goalkeeperul ilfovenilor a scos incredibil. Rapid a pus presiune în ultimele minute, însă nu a mai înscris şi echipa lui Cristiano Bergodi a mai făcut un pas greşit în campionat.

Rapid Bucureşti se află pe locul 4, cu 31 de puncte, iar FC Voluntari a urcat pe locul 9, cu 24 de puncte.

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (C. Cîrjan 81), Kait (Al. Albu 46), Borja Valle (Tsoumou 77) – Funsho Bamgboye (Pănoiu 69), K. Soni (Al. Ioniţă 46), Papeau. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Carnat (C. Paz 62), Raţă, Crepulja, D. Andrei (Voican 90), Aliji – R. Popescu (Sigurjonsson 62), Nemec (D. Florea 80). ANTRENOR: Ilie Poenaru

Cartonaş galben: Ricardinho 76

Arbitri: Iulian Călin – George Neacşu, Adrian Vornicu – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Claudiu Marcu

Observator: Andrei Ioniţă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.