Lukas Zima este jucătorul Petrolului Ploieşti! Portarul ceh s-a alătura lotului „galben-albaştrilor”, în cantonamentul de la Rogla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În vârstă de 29 de ani, Zima s-a format la juniorii Slaviei Praga, dar a ajuns de tânăr în Italia, încă din 2014, la echipa „Primavera” a clubului Genoa. A fost promovat rapid la prima formaţie a genovezilor şi a făcut parte din lotul „grifonilor” pe parcursul mai multor sezoane de Serie A
 
În Peninsulă a mai jucat pentru Reggiana, Venezia, Mantova, Perugia şi Livorno, bifând 31 de prezenţe în Serie B, iar din vara lui 2021 a evoluat pentru formaţia olandeză de eşalon secund Venlo.
 
Zima a jucat pentru selecţionatele de juniori ale Cehiei la diverse categorii de vârstă, adunând, de asemenea, şi 15 apariţii pentru reprezentativa U21 a ţării sale.
 
„Sunt fericit sa fiu aici, îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi să realizăm lucruri importante împreună”, a spus Zima.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.