Gruparea FC Voluntari a anunţat că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu. El preia echipa după ce Nicolae Dică a fost demis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În vârstă de 48 de ani, Pîrvu este un fost mijlocaş defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploieşti, Henan Jianye, Dinamo, FC Braşov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi şi la CS Turnu Severin. Are şi două apariţii pentru Echipa naţională de fotbal a României în perioada 2000-2002.
 
După retragerea din activitatea de fotbalist, a început cariera de antrenor, ca secund al lui Marian Bondrea, la CS Turnu Severin, în 2011. Ulterior, a devenit antrenor secund la Petrolul, în mandatul din 2014 al lui Răzvan Lucescu , iar mai apoi la Rapid Bucureşti. Ca antrenor principal, el a condus în formaţiile Chimia Brazi şi Conpet Ploieşti. A activat şi în China, la Henan Jianye, acolo unde a fost tehnicianul formaţiilor U19, U21 şi al echipei a doua a clubului.
 
A revenit în România în 2023 când a fost numit antrenor principal la Petrolul Ploieşti. Alături de ,,lupii galbeni" a terminat pe locul 8 stagiunea 2023/ 2024 .
 
În total, Florin Pîrvu a condus Petrolul în 48 de partide oficiale, bilanţul său însumând 16 victorii, 16 remize şi 16 eşecuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.