Echipa FCU Craiova a învins marţi, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, în primul meci al etapei a 21-a din Superligă. Portarul Zima a gafat colosal la golul al doilea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Craiova a avut o şansă bună de gol în minutul 10, când Blidar a reluat din voleu, dar Zima a avut o intervenţie excelentă. Ploieştenii au trecut pe lângă egalare în minutul 24, la ocazia lui Dumitriu. După zece minute Grozav i-a pasat în careu lui Musi, care a şutat din faţa porţii, însă Gurău a respins, refuzându-le golul oaspeţilor. A fost apoi rândul craiovenilor să rateze, Blănuţă trimiţând în bară (mmin. 71). A urmat o nouă bară a gazdelor, prin Chiţu, apoi Omrani a trecut pe lângă egalare, dar finalul a adus şi al doilea gol al gazdelor. Portarul ploieştean Zima a degajat în spatele lui Blănuţă şi mingea s-a scurs în plasă. 2-0 pentru FCU Craiova, care este pe locul 9 în campionat, cu 27 de puncte, urmată în clasament de Petrolul, locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula (Mascarenhas 60) – V. Achim, Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), Bauza (D. Albu 89), Blidar (Blănuţă 60) – A. Chiţu. ANTRENOR: Giovanni Costantino

PETROLUL: Zima - Meijers, Garutti (M. Roman 81), Huja, Ţicu – Dumitriu (Omrani 81), Seto, Jefferson – Al. Musi (D. Radu 81), Grozav, Jair. ANTRENOR: Florin Pârvu

Cartonaşe galbene: Bauza 5, Compagnucci 12, A. Chiţu 61 / Omarni 88, Florin Pârvu 89, Jair 90+5

Arbitri: Cătălin Popa - Mihai Marius Marica, Romică Bîrdeş - Iuliana Demetrescu

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Andrei Antonie

Observator: Dan Victor Berbecaru

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.