Echipa FCU Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

George Ganea a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, când a primit o pasă în faţa porţii, de la Blănuţă, şi l-a învins pe Pap. În minutul 55 FC Botoşani a trecut pe lângă egalare, când Paramatti a respins cu o lovitură de cap de pe linia porţii o minge trimisă de Dragu.

FCU CRAIOVA: Gurău - Negru, Paramatti, Duarte, Mascarenhas - Henriques, C. Albu - Baeten, G. Ganea (Sidibe 74), Bahassa - Blănuţă (Huyghebaert 61). ANTRENOR: Nicolo Napoli

FC BOTOŞANI: Pap – Mboko, Sadiku, Mutombo, Ţigănaşu (Pinson 26) – Dican, A. Ivanov (Zabou 70), Cioiu (Burlacu 81) – Mailat (E. Florescu 81), Sekou Camara (M. Roman 81), Dragu. ANTRENOR: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Sadiku 26, A. Ivanov 49, Mboko 90+2

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Mircea Grigoriu, Mircea Orbuleţ - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Florin Andrei - Ionel Valentin Dumitru

Observator: Nicolae Grigorescu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.