Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0. Florinel Coman a trimis în bară, în minutul 24, dar la pauză FC Voluntari a intrat cu avantaj minim. La pauză Charalambous a efectuat trei schimbări şi bucureştenii au egalat în minutul 48. Florinel Coman a înscris din careu, cu un balon excelent plasat şi scorul a devenit 1-1. După şase minute tot Coman a reuşit să pătrundă cu mingea la picior în careul gazdelor, trimiţând pe lângă Jesus Fernandez, la colţul lung şi FCSB a trecut în avantaj, 2-1.

Florinel Coman a a juns la 14 goluri marcate în acest campionat, egalându-l pe colegul său, Darius Olaru, în clasamentul golgeterilor. 2-1 a fost şi scorul final, iar în clasament, FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti. Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, G. Turda, Matricardi, Carnat - Raţă (A. Ciobanu 84), Crepulja (Cascini 61) – Dumiter (D. Florea 84), R. Popescu (Mustacă 89), D. Andrei (Cocian 61) – Nemec. ANTRENOR: Nicolae Dică

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - L. Phelipe (Miculescu 46), Ad. Şut, Lixandru (Radaslavescu 46) - Al. Băluţă, Oct. Popescu (Alhassan 46), Fl. Coman (Ov. Popescu 84). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Raţă 42, Cascini 62, Ricardinho 75, D. Florea 90+4 / Şut 16, Ngezana 21, Miculescu 52

Arbitri: Sebastian Colţescu - Ionel Valentin Dumitru, Cosmin Vatamanu - Alina Ionela Peşu

Arbitri VAR: Radu Petrescu - Valentin Porumbel Alina Ionela Peşu

Observator: Augustus Constantin

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.